Over mij

Mies‘Nog eentje dan’ wordt geschreven door Michelle Franssen-Vonk. 

 
Ik ben 28 jaar en ben geboren en getogen in Den Helder, een prachtige stad in de kop van Noord-Holland. Momenteel woon ik in Julianadorp, een dorp dat vijf kilometer van Den Helder ligt. Ik woon samen met mijn man Jean-Paul en onze katten Bliksum en Mackie. Mijn hobby’s zijn: lezen, schrijven, fotograferen, reizen, sport (hardlopen!) en media. Over deze onderwerpen zul je dan ook veel lezen op ‘Nog eentje dan’.

Ik ben christen. Dat houdt in dat ik geloof in God en op Hem vertrouw. Ik geloof dat Jezus Zijn zoon is. Hij heeft op aarde geleefd en stierf aan het kruis voor de zonden van de wereld. Hij is opgestaan op de derde dag. Ook geloof ik dat Jezus ooit weer terug zal komen op aarde.

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik deed de HBO-opleiding Media, Informatie en Communicatie met als profiel Redactie en Mediaproductie. Hiervoor behaalde ik mijn MBO-diploma Directiesecretaresse en managementassistente aan het ROC in Den Helder. Ik werk als secretaresse bij NBC/Eelman & Partners en ben freelance journalist. In 2014 kwam mijn eerste boek uit. ‘Hier komt de titel’ is verschenen bij Ark Media en gaat over de combinatie sport en het dagelijkse (geloofs)leven.

Voor tips, vragen, klachten, feedback etc. ben ik te bereiken via michellevonk@gmail.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s