TIP – Zwangerschapshoot in de natuur

DSC00363Wekelijks maken we foto’s van mijn buik. Het is grappig om de foto’s naast elkaar te leggen en te zien hoe mijn buik groeit. De foto’s zijn altijd gemaakt met een iPhone. Het levert leuke plaatjes op, maar om nu te zeggen dat het kunstwerkjes zijn… nou nee. Tijd om een professional in te schakelen.

Al sinds mijn schoonzus een zwangerschapsshoot heeft gehad bij Marcella van Beusekom, ben ik lichtelijk jaloers. De foto’s zijn stunning! Dat wilde ik ook! Voor de vorm keek ik nog even naar de portfolio’s van andere fotografen in de omgeving, gespecialiseerd in zwangerschapsshoots en newborn, maar niets kan tippen aan Marcella’s stijl én haar prijs. Dus de keuze was snel gemaakt: ik belde Marcella, sprak mijn wensen door en daarna was het wachten totdat ik 31 weken zwanger zou zijn. Tussen 31 en 34 is een zwangere namelijk op haar mooist en de buik is mooi gegroeid. Daarna begint het vocht vasthouden. (In het algemeen hea, niet bij iedereen natuurlijk)

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver! We hadden de dag ervoor nog even kort contact via de app en spraken af om de shoots te doen in de omgeving van Duinoord. Marcella zou voor de kleding zorgen. Vanaf het moment dat ik haar ontmoette, voelde ik mij op mijn gemak. Ook J-P (die van mij ook op de foto moest, want ik ben geen alleenstaande moeder) had het naar zijn zin. Marcella zette ons in de zee en op het strand en gaf telkens aan hoe we moesten staan en welke kant we op moesten kijken. Dat zou eigenlijk stijf moeten voelen, maar gek genoeg was dat totaal niet het geval. Op een of andere manier poseerden we reuze ontspannen en zag het er spontaan uit. Vervolgens gingen we naar het bos en daar bleek mijn blauwe outfit mooi af te steken tussen het groen. En we hadden supermooi weer. Wat een timing!

Anderhalf uur later was het gepiept. Toen namen we afscheid en brak er een spannende week aan. Ik had een megagoed gevoel over de shoot, maar zou ik dat ook overgebracht hebben op de foto’s? Vandaag (vrijdag) kregen we de foto’s. Ik was meteen afgeleid van mijn werk en heb er de hele dag stiekem naar zitten kijken. Wat zijn ze mooi geworden! Ik deel er graag een paar met jullie. Ik ben de hele dag al in de zevende hemel.

Marcella zal eveneens de newborn shoot doen. Dat betekent dat ze langskomt zodra onze baby twee weken oud is en de kleine gaat vastleggen. Jongens, ik kan niet wachten! Mocht je de foto’s ook mooi vinden, schroom dan niet om Marcella te bellen. Je hoeft niet zwanger te zijn, ze doet ook normale shoots en familieshots. http://www.marcellavanbeusekomfotografie.nl/

DSC00374DSC00362ZW (13)ZW (7)

DSC00387DSC00395

DSC00405DSC00424

 

Advertenties

2 thoughts on “TIP – Zwangerschapshoot in de natuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s