De ware betekenis van Pasen

Pasen 2016 in CLC Den HelderDEN HELDER – Paaseieren, brunchen en schattige kuikens. Een paar items die voor velen onlosmakend verbonden zijn met Pasen. Maar ken jij ook de ware betekenis van Pasen? Wij van City Life Church geloven dat wij jou kunnen inspireren en een nieuwe kijk op Pasen kunnen geven. Dat willen we doen middels een speciale Paasdienst op zondagochtend 27 maart. Je bent van harte uitgenodigd!

Het zal een groot feest worden voor de hele familie, met als thema ‘Cross is Love’. Het dansteam verzorgt een optreden waarin duidelijk wordt wat geloof, hoop en liefde in deze tijd voor jou kunnen betekenen. Onze band zal jou op creatieve wijze verbazen en ook zal er weer een mooie Paasboodschap zijn. Voor de kinderen is er een speciaal programma met schminken en een springkussen en natuurlijk gaan we paaseieren zoeken. Na afloop staat de koffie & thee klaar en praten we graag gezellig nog even na.

De dienst start om 11:00 uur, de deuren gaan open om 10:45 uur. Iedereen is van harte welkom in City Life Church aan de Annie Romein-Verschoorlaan 11, Den Helder. Want Pasen vier je samen! Kijk ook eens op http://www.clcdenhelder.nl
———————————————————————————————————-

Bovenstaand persbericht schreef ik voor mijn kerk, City Life Church Den Helder. Heerlijk om met tekst bezig te zijn en tegelijkertijd te evangeliseren. Vroeger vertelde ik iedereen mondeling over God, nu probeer ik meer te doen door middel van tekst.

Ik hoop dat jij een paar geweldige paasdagen zult hebben, met lekker eten en gezelligheid. Maar belangrijker nog: ik hoop ook dat je weet wat Pasen écht betekent. Tip: kijk komende donderdag 24 maart naar The Passion, om 20:30 uur, live op NPO 1. Of check de gelijknamige film. Hij is wel iets bloederiger, maar des te indrukwekkender.

Wat ga jij doen met Pasen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s