REPORT – Lara Rose Style for Coolcat

Lara Rose Style for Coolcat1

(Foto: Coolcat)

Hoe gaaf is het als een vriendin een eigen kledingstuk heeft ontworpen. Hoe cool is het als deze ook daadwerkelijk in een winkel verkocht wordt en daardoor andere mensen er ook in kunnen lopen? Coolcat heeft zes bloggers gevraagd een kledingstuk te ontwerpen voor de bekende winkelketen. M’n vriendin Lara is één van de lucky ones met haar blog Lara Rose Style (www.lararosestyle.com). Haar ontwerp werd donderdag gelanceerd in de Coolcat Store Nieuwedijk, Amsterdam. Ik was gevraagd om erbij te zijn en met eigen ogen te zijn wat voor kunstwerk Lara had afgeleverd.

DSC05028Al enige weken wist ik dat Lara gevraagd was om iets te ontwerpen. Ik dacht nog heel naïef dat het dan in de winkel zou verschijnen en dat we er samen heen zouden gaan en dat we dan door een rek moesten zoeken voordat we het gevonden hadden. Haha, ik had het mis. Laar en de anderen kregen een mooi feestje op donderdagavond, inclusief DJ, een drankje en een hapje en een photobooth.

De avond was toegankelijk voor iedereen. Na ongeveer een half uur, toen de winkel al aardig gevuld was met familie, vrienden en belangstellenden van de bloggers én een hoop pers met videocamera’s, werd er een filmpje vertoond met daarin de making of van de ontwerpen en een verslag van de fotoshoot. Daarna werden de bloggers uitgenodigd om het podium op te komen en kort uit te leggen waarom ze voor hun design hadden gekozen. Leuk om de verhalen te horen. En grappig dat de ontwerpen verder allemaal verschillen van elkaar. Toen was de avond officieel geopend en konden we vruchtensap drinken en cupcakes en borrelhapjes eten. Ik heb vooral rondgelopen en gekletst met de moeder en vrienden van Lara en met Angel en Serena van mijn favoriete beauty- en lifstyleblog http://www.beautylab.nl.

Lara Rose Style for Coolcat3Niemand kon donderdagavond om de ontwerpen heen. Buiten stond een bord en binnen was een speciale plek ingericht met alle ontwerpen. Kopen kon meteen. Natuurlijk heb ik meteen de top aangeschaft. In het echt is hij nog mooier dan op de foto. Ondertussen hebben Laar en ik heel veel foto’s laten maken, want hoe vaak heb je nou een eigen ontwerp in de winkels hangen? Nou, veel vaker als het aan Lara ligt! Sowieso heeft ze duidelijk ontwerptalent. En een nieuwe kans doet zich al weer voor. Er is nu een belangrijke wedstrijd gaande. Wie namelijk de meeste kledingstukken verkoopt, daarvan wordt het ontwerp opnieuw in productie genomen.

Lara Rose Style for Coolcat4Niet alleen Laar heeft iets moois ontworpen, ook de rest heeft flink z’n best gedaan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik van de bloggers alleen de zusjes Verbon van Kittehscupcakes ken, via hun zus Serena die actief is op Beautylab. Hun shirt vond ik ook supergaaf. Daarnaast was er nog een shirt met vissen erop. Daarvan was de blogger niet aanwezig wegens vakantie dacht ik, dus zij heeft nog een inhaalslag te maken. Halverwege de avond werd namelijk bekend gemaakt wie de meeste designs had verkocht. Kittehscupcakes stond op nummer één, Lara bezette de derde plaats. Dat kan nog spannend worden!

De ontwerpen zijn te koop in geselecteerde Coolcat filialen en te bestellen via de website. Lara’s shirt kost € 19,95. Let op: het zijn limited editions.

Lara Rose Style for Coolcat5

Supertrots op m’n vriendinnetje! (Foto: Coolcat)

IMG_7073

De meiden die me altijd weer blij maken met hun artikelen. Links de supergrappige Angel, rechts Serena, eigenaresse van http://www.beautylab.nl. Ze besteedt altijd veel tijd aan achtergrondinformatie en duikt dieper in make-up en de de ingrediënten ervan dan de gemiddelde beautyblog. Supergaaf om ze tegen te komen en met ze te kletsen. (Foto: Coolcat)

Lara Rose Style for Coolcat6

Nog eentje dan…

kittehscupcakes

Rechts de bloggers Larissa en Tara Verbon van Kittehscupcakes

Lara Rose Style for Coolcat7

Lara’s design is te koop in wit en grijs. Zoals jullie zien, is het met alle kledingstukken te combineren 😉

Coolcat bloggers

De ontwerpen van de andere bloggers. Coolcat had uitgepakt met een enorme wand waar alle ontwerpen hingen.

Lara Rose

Model, blogger én ontwerpster. Beauty meets brains.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s