LIJSTJES – Ik word blij van…

BhV0UswIQAAnKNlIk ben vandaag zo vrolijk. De afgelopen week was namelijk best een leuke week. Ik deed van alles waar ik blij van werd. Ik deel graag mijn verhalen en tips met jullie.

Ik word blij van…

– wijn in bad. En een bruisbal, tijdschriften, boeken, eten, flesje water en muziek. Badderen is nooit saai in huize Franssen. De foto is overigens van de badsessie daarvoor. Ach, komt op hetzelfde neer.

– lekker bijkletsen met vrienden en kennissen die ik niet superveel zie. Zo dronk ik thee met Cindy op de verjaardag van haar dochtertje, deed ik een drankje met Esz (en Galina, maar die zie ik wekelijks), at ik taart met de Buurma’s en Dokter’s en vierde ik ook een verjaardag met de familie Roskam en Klomp.

BiyS3IOIcAENdd3– het weer. Ik heb m’n zonnebril weer teruggevonden (lag gewoon in de auto) en met dat ding op mijn neus voelt alles een stuk fijner. Kom maar op met die zomer. Mijn bikini ligt al klaar.

– fijne inrichtingen. Heldernaren moeten echt even een kijkje nemen in sportschool Rik Bodylanguage. Hij heeft een fantastische ontvangstruimte met een soort Lapland-inrichting. Banken, rendiergeweien, kleedje, open haard… helemaal goed! Als je toch op Willemsoord bent, doe dan een drankje bij Dok51. Ook hier werd ik enorm gelukkig van de inrichting. Een industriële omgeving gevuld met hoge kasten, sfeerlicht en meerdere verdiepingen. En prachtige witte loungebanken. Ik kan het nu wel proberen te omschrijven, maar je moet het gewoon zelf gaan ervaren. (Bron foto Dok51: http://www.dok51.eu).

– de backflip die ik heb gedaan. Twee jongens hielden m’n armen vast. Aan mijn de taak om de backflip te doen. En hij lukte uiteindelijk ook nog. Voelt zoo stoer! Nu nog mijn angst voor handstanden en de hoge duikplank overwinnen.

– de zus van mijn schoonheidsspecialiste. Ik heb al een blogpost geweid aan de amazing Jindra. Haar zus Darinka is minstens zo goed. Zij heeft voor het kappersvak gekozen en knipt zowel bij haar thuis als bij de klant zelf thuis. Ze is professioneel, fijn om mee te kletsen en is heel goed qua verven. Knippen hebben we nog niet geprobeerd. Ik ben van donkerbruin/rood naar goudblond/bruin (foto) gegaan en zit nu op blond met een vleugje rood. De roodpigmenten laten zich niet zomaar wegjagen. Na al die behandelingen is mijn haar nog steeds zacht. Toppertje! Check even: http://www.kapperathome.nl

– de peel off base coat van Flormar. Hij heeft gewoon ‘base-coat’, maar heeft de fijne eigenschappen dat nagellak na een paar dagen zo van mn vingers afgetrokken kan worden. Er blijven geen restjes achter. Dat scheelt weer een rode gloed.

– het feit dat de Bijbel ook prima achterstevoren gelezen kan worden. Ineens wordt het stuk leuker om de Bijbel proberen uit te lezen. Achterin staan immers (Bijbels woordje) alle korte boeken, zodat het lijkt alsof ik door de Bijbel heen vlieg.

church

– City Life Church. Afgelopen zondag hield ps. Martha een geweldige preek. Over dat God dingen in je leven doet en er echt wel is, maar moet Hem wel ZIEN en Hem de ruimte geven. Dat slaat precies op mijn leven en waar ik nou mee bezig ben. Ik ben dat ik een kerk heb gevonden waar ik me meer thuis voel en waar ik ontzettend veel energie van de diensten krijg. (Bron foto: Martin Boeije van http://www.hetmooistemoment.nl)

– Adblock. Geen reclamefilmpjes meer hoeven aanhoren op YouTube. Dikke aanrader! Scheelt ook een hoop banners en andere reclametroep.

– mijn opgeruimde pc. Het kostte wat tijd om alle foto’s netjes in mapjes in te delen, maar dan heb je ook wat. Een harddisc en tientallen cd’s vol met foto’s. Dan heb ik wat te dragen, mocht mijn huis in de brand gaan. Natuurlijk red ik eerst J-P en de katten. Daarna volgen de foto’s en mijn tas. Als ik dat allemaal uit m’n huis weet te krijgen, ben ik een blij mens.

Waar werden jullie de afgelopen week blij van?

Advertenties

4 thoughts on “LIJSTJES – Ik word blij van…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s