TIP – Laat je verwennen bij Huidverzorgingspraktijk Jindra

jindraEén van de allerbeste dingen die ik dit jaar heb ‘ontdekt’ is Huidverzorgingspraktijk Jindra.
‘Ontdekt’ is eigenlijk een groot woord. Jindra’s schoonheidssalon is namelijk heel eenvoudig te vinden via Facebook. Eigenaresse Jindra is groot fan van social media en vertelt regelmatig op Facebook welke behandelingen ze aanbiedt. Tel daar nog bij op dat veel van haar klanten lovende recensies schrijven op Facebook en je begrijpt dat haar praktijk moeilijk te negeren is. 😉 Ik heb een paar behandelingen gehad en ik ben loei-enthousiast!

Inmiddels ben ik drie keer geweest. Twee keer voor een schoonheidsbehandeling en één keer lag ik een uur lang te genieten van een massage. Tijdens de ontspanningsmassage behandelt Jindra de voeten, benen, handen, armen, rug, schouders en nek. Heerlijk! Zoals de naam al zegt, is het een ontspanningsmassage, wat bekent dat ze niet als een malle op de triggerpoints gaat drukken. Als je graag stevig aangepakt wordt, moet je nog even verder kijken. Wil je echt even rustig liggen en ontspannen, dan moet je bij Jindra langskomen. Je kunt daarbij gewoon wegdromen of kletsen, wat jij wilt. Jindra is ook mijn kringleider (Bijbelstudie…) dus we hebben genoeg om over te praten.

Over de schoonheidsbehandelingen valt meer te vertellen. Jindra noemt ze ‘reinigingsbehandelingen’ en heeft een paar verschillende. Ik heb beide keren de ‘reinigingsbehandeling van anderhalf uur’ gedaan. En dat is echt een dikke aanrader! De laatste keer was van 24 december. Nog even mijn gezicht klaarmaken voor Kerst. Ze heeft mijn gezicht gereinigd en gepeeld. En ondertussen door een megaspiegel gekeken hoe het ervoor stond. Voor rond mijn mond heb ik veel onzuiverheden. ,,Stoppen met melkproducten”, was haar advies. Vervolgens smeerde ze mijn gezicht in met een crème en ging de stoommachine erop. Zo, da’s lekker! Heerlijk ingepakt op een stoel liggen terwijl er een machine warme lucht over je gezicht blaast. Jammer dat de tandarts zoiets niet aanbiedt. Vervolgens ging het laagje weer van mijn gezicht af en kwamen we bij het pijnlijkere gedeelte. In mijn onzuiverheden werden naalden gestoken. Gelukkig had ik er maar drie. Jindra kon natuurlijk niet om mijn snor heen (echt, als ik niet regelmatig mijn haartjes bijwerk, kan ik meedoen met de mannen in Movember) en vroeg of ik die geharst wilde hebben. Yes, please! Ik was zo gefascineerd door de blauwe hars dat ik de pijn amper voelde. Ik kreeg een berisping omdat ik weer fanatiek mijn wenkbrauwen had zitten plukken (zonder pincet…) en Jindra werkte die ook maar even bij.

jinda2Vooral het wimperverven was mij de vorige keer heel goed bevallen. Doordat mijn wimpers nog donkerder zijn dan normaal, krijg ik een opener blik en zie ik er ook goed uit als ik geen make-up op heb. Ideaal. Dus dat deden we ook weer. Daarna volgde nog een gezichts- en decolletémassage en een maskertje. Vervolgens ging er nog een dagcrème op mijn gezicht. Foto’s heb ik niet. Je kunt na zo’n massage beter meteen je bed induiken. Mijn gezicht is altijd rood, glimmerig en ik ben heerlijk rozig. En na al die heerlijkheden hoef ik slechts 25 euro af te tikken. Daar heb ik dan nog weken plezier van. De wimpers zijn mooi donker en mijn huid ziet er weer een stuk beter uit. En dat terwijl ik ook netjes zelf twee keer per dag mijn huid schoonmaak.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik daarvoor weinig in een schoonheidssalon te vinden was. Niet dat ik er niet van houd. Ik ben dagelijks lang bezig in de badkamer met mijn gezicht, haar en lichaam. Lekker scrubben en verzorgen. Af en toe mogen mijn nagels ook meedoen. De schoonheidsspecialist is dan weer een brug te ver. Want ja, dan moet je een afspraak maken en er helemaal naartoe gaan. Moeilijk, moeilijk. Jindra niet. Ze woont vlakbij (ik kan naar haar toe skippyballen zonder moe te worden) en het is supermakkelijk om een afspraak te maken. Gewoon even een Appje sturen.

Voor de behandelingen, prijslijst en contactgegevens, check: http://www.beautybyjindra.nl

Advertenties

One thought on “TIP – Laat je verwennen bij Huidverzorgingspraktijk Jindra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s