Treinen en shoppen – Fotoalbum week 32

De trein was deze week mijn beste vriendje. Hij bracht me naar Utrecht en Rotterdam waar ik lots of quality time had met besties Judith en Esz. Eindelijk mocht ik het beest in mezelf weer loslaten en kon ik weer toegeven aan wat me gelukkig maakt. Shoppen! De shoplog van Utrecht staat al een tijdje online, Rotterdam volgt nog. Ook daar heb ik weer fijn kunnen shoppen. Al veel de binnenstad me een beetje tegen. Er was minder sfeer. Ik denk dat ik stiekem de Utrechtse grachten mis ofzo. Ik mocht bij Esz ook een nachtje blijven slapen en ik heb heerlijk op de uitklapbank gepit. Om al die uitgaven te kunnen permitteren, moest er natuurlijk wel even gewerkt worden. Dat deed ik zaterdagmiddag en -avond bij de zwemtocht Den Helder – Texel. Een paar gekkies, pardon Helden, trotseerden de golven en windkracht vijf om geld op te halen voor Spieren voor Spieren. Net als vorige week ging ik weer de zee op. Het begint bijna een gewoonte te worden.

IMG_4180Aan het einde van de werkdag kreeg ik nog een fijne zonsondergang te zien. En ja, er was behoorlijk veel publiek op het evenement afgekomen.

IMG_4178Absurd mooie lucht. Den Helder is prachtig, jongen!

IMG_4172Varen over de baren. Met een mooie boei. Ik heb stage gelopen bij Rijkswaterstaat en Ecomare en kom van beide stageplekken iets tegen in de zee: boeien en zeehonden. Superleuk!

IMG_4170Veiligheid boven alles. En dus werd ik in een slecht zittend zwemvest gehesen.

IMG_4159Op naar Rotterdam. Esz had een knuffeltje voor me zodat ik niet helemaal alleen op de enorme slaapbank lag. Ik heb heerlijk geslapen. Op een gegeven moment werd ik wakker. Ik had geen idee hoe laat het was, maar het was wel al volop licht. Bleek het pas half 7 te zijn… argh!

IMG_4158Esz en ik heb ’s avonds ‘gekookt’. Als in: boerenomelet op brood klaargemaakt. Was lekker en vulde goed hoor! De keukenprinses uithangen doen we wel weer een andere keer.

IMG_4156Esz woont op de twaalfde verdieping. Slik! Ik was constant bang dat het flatgebouw zou instorten. Geen idee waar dat vandaan kwam. Ik denk dat ik hoogtevrees begin te ontwikkelen. Of ik kijk teveel rampenfilms. Het gekke is dat ik abseilen en dat soort gekke dingen wel helemaal geweldig vind. Zolang ik maar gezekerd ben, heb ik nergens last van.

IMG_4152Shop till you drop met the Esz. Dat kind is echt loeiknap met haar lange mannen en der poppengezicht.

IMG_4150Oh, dat verklaart waarom onze bank standaard onder de haren zit.

IMG_4147Ik was helemaal verbaasd dat er geen troetelberen op me been zaten toen ik wakker werd. Check die enorme regenboog!

IMG_4142Vakantie hield ook in dat ik tijd had om lekker te relaxen. Ik heb Despicable Me gekeken (geweldige animatiefilm) en een flink aantal afleveringen van New Girl. Ik houd van Zooey Deschanel. Met J-P keek ik X-men: the last stand. Zo fijn om een nieuwe filmserie te ontdekken op het moment dat er al minstens vijf delen zijn verschenen. Mijn favoriet is Wolverine die de ideale eigenschappen heeft die al mannen zouden moeten hebben (vanzelfsprekend heeft J-P ze): lief én stoer. En daarbij is hij ook ongelooflijk sexy.

IMG_4140Nadeel van een enorme bank is dat je geliefde soms een eind bij je vandaan zit.

IMG_4128Donder kwam bij wijze van uitzondering lekker op schoot knuffelen. Ze heeft vandaag trouwens een halve vogel meegenomen. En was maar wat trots op zichzelf. Ja, heel leuk, volgende keer graag iets wat je zelf hebt gevangen.

IMG_4123Bij dit bad ging zo’n beetje alles mis. Het was veels te heet en ik kreeg het niet kouder. De badbruisbal die ik erin had gedumpt gaf nauwelijks geur en kleur af (van The Beauty Bakery) waardoor ik er nog eentje bij moest gooien en ik was eigenlijk te moe voor een bad waardoor ik er weer snel uit ging.

IMG_4125Ook het shoppen in Utrecht was zeer geslaagd. Maar dat hebben jullie als het goed is al gezien.

IMG_4126Herenigd met Juut! Ik zie haar deze zomer heel vaak. Leuk!

IMG_4127Patatje gehaald bij de nr 1 patatzaak in Utrecht. Daarna nog een lekkere YourSwirl gegeten.

IMG_4183Ajax heeft een nieuw uit tenue. Verschrikkelijk! Het lijkt wel het joggingpak van Barbie. Op zondag moet ik weer verplicht de voetbalsamenvattingen kijken bij de schoonouders. Gelukkig begint binnenkort het hoogseizoen weer en mag ik op zondag stukjes tikken op de sportredactie. Sport is veel leuker om in het echt naar te kijken.

Advertenties

4 thoughts on “Treinen en shoppen – Fotoalbum week 32

  1. Heey Mies, wat heb je weer een gezellige blog geschreven, kan haast niet anders, want je doet zoveel leuke dingen! Die plek op je been ziet er heftig uit hoor, wel mooie kleuren;) En die lucht heeft ook zeker mooie kleuren.
    ‘Volgende keer graag iets wat je zelf hebt gevangen’ Hihi! Dan wens ik je alvast veel succes zondag met voetbal kijken;) Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s